wrapper

Lexmark
Εξειδικευμένος

IT Pro DEV Connections 29-30 Νοεμβρίου 2014

ITPro|DevConnections 2014
The cutting edge tech event!

Περιμένοντας την 2017 Version του Event....


Οι διοργανωτές
autoexec.gr

ΕΙΜΑΣΤΕ: Η οnline κοινότητα για τους εν Ελλάδι επαγγελματίες της πληροφορικής, λειτουργεί αφιλοκερδώς από το Δεκέμβριο του 2005, με κινητήρια δύναμη την αγάπη των μελών της για την τεχνολογία και στόχο την πραγματική εθελοντική ενημέρωση, τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των μελών της αλλά και την υποστήριξη της επαγγελματικής αναγνώρισης των πιστοποιημένων επαγγελματιών.

ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ: Εδώ και καιρό βασικό σημείο αναφοράς για τον Έλληνα επαγγελματία IT, το forum του autoexec.gr έχει ξεπεράσει τα 7000 εγγεγραμμένα μέλη με πάνω από 35 bloggers, (ευχαριστούμε θερμά). Όλοι μας, επαγγελματίες της πληροφορικής με θητεία μέχρι και δεκαετίες αλλά και νέοι με ΙΤ προοπτικές! Τα μέλη μας έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να δημοσιεύσουν απευθείας τα θέματα που τους ενδιαφέρουν, να μοιράζονται νέα, εκδηλώσεις, ανακοινώσεις προϊόντων και κάθε είδηση που πιστεύουν ότι είναι χρήσιμη στην κοινότητα. Βασική θεματολογία αποτελεί και η Αναζήτηση Συνεργατών, τα Εργασιακά και η Εκπαίδευση & Πιστοποίηση, ‘περιοχές’ του site που λειτουργούν με σκοπό την προώθηση και την επαγγελματική εξέλιξη των μελών μας.

Και επειδή η ζωντανή παρουσία έχει τη δική της αξία, κάθε μήνα έχουμε μια συνάντηση για τα μέλη μας, στην Αθήνα και αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη, με θέματα που απασχολούν τους Έλληνες επαγγελματίες IT και ομιλητές τα δικά μας μέλη. Μάθετε για τις συναντήσεις μας από τη σελίδα της κοινότητας καθώς και από το FaceBook, Linkedin και Twitter.

ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Η κοινότητά μας αγαπά τη Microsoft, μα πάνω απ’ όλα αγαπά την τεχνολογία. Η γνώση λοιπόν που αποτυπώνετε στο autoexec.gr προέρχεται από την ουσιαστική εμπειρία των μελών μας, έχει χώρο για όλες τις πλατφόρμες και είναι πολύτιμη για όλους μας. Στο forum μας δεν υπάρχουν λύσεις «του ποδαριού», αλλά προτάσεις και συμβουλές που κάποιος από εμάς έχει ήδη υλοποιήσει, γραμμένες στα ελληνικά, χωρίς flame wars (και απειροελάχιστες εξαιρέσεις).

Οι Έλληνες Microsoft MVP μέλη του autoexec.gr. Τι σημαίνει να είσαι MVP;

    Εξειδίκευση και συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση (Train the Trainer)
    Διεθνής αναγνώριση στον τομέα σου
    Συμμετοχή σαν ειδικός ομιλητής ή εκπαιδευτής σε διεθνή συνέδρια (TechEd)
    Εκπροσώπηση των αναγκών της Ελληνικής κοινότητας επαγγελματιών και χρηστών για τη βελτίωση των προϊόντων που χρησιμοποιούμε, με «νίκες» σε πολλά σημεία που μας βασάνιζαν!

Ακόμα, το autoexec.gr είναι ιδρυτικό μέλος του GITCA (πρώην Culminis Alliance) του οργανισμού που αριθμεί πάνω από 4.000.000 μέλη, και βοηθά κοινότητες σαν την δική μας να χτίσουν συνεργασίες ανάμεσα σε επαγγελματίες του χώρου και εταιρείες IT παγκοσμίως.
 

TI EXOYME KANEI ΩΣ ΤΩΡΑ:Νοέμβριος 2008 > Διοργάνωση του CyberCrime Security Forum 08, υπό την αιγίδα του ISACA και της Ομάδας Δράσης για την Ψηφιακή Ασφάλεια (Μία μεγάλη επιτυχία με κάλυψη από τα τηλεοπτικά κανάλια, ξένους εισηγητές (πρώην εργαζόμενους της NSA) πραγματικά άφωνους από τη διοργάνωση και το επίπεδο των "ντόπιων" επαγγελματιών IT. Το Νοέμβριος 2009 > Το ITPro Connections με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, διπλάσια συμμετοχή και μια εντυπωσιακή παραγωγή, σε περιεχόμενο και εκτέλεση.

Νοέμβριος 2010 > Το ITPro Connections απόκτησε το Dev και με νέες δυνάμεις παρουσίασε ένα διήμερο με 4 παράλληλα tracks πάνω σε όλες τις τεχνολογίες που μας ενδιαφέρουν και απίθανα δώρα. Μία τρομερή επιτυχία με αναγνώριση από εσάς τους συμμετέχοντες αλλά και τις εταιρείες του κλάδου…

…Με στόχο το ‘κάθε φέτος και καλύτερα’ και με τη δική σας συμμετοχή, αγάπη και υποστήριξη, φτάσαμε έτσι και στο φετινό ITPRODEV CONNECTIONS 14.
dotNETZone.gr

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ: «Testing 123» ήταν το πρώτο μήνυμα που δημοσιεύθηκε στο forum στις 5 Ιουνίου του 2004. Από τότε αριθμούμε πάνω από 6.000 εγγεγραμμένα μέλη, 50.000 θεματικές ενότητες και 55.000 δημοσιεύσεις, ενώ φιλοξενούμε έμμεσα ή άμεσα πάνω από 30 blogs.

Με άλλα λόγια, το dotNETZone.gr είναι η μεγαλύτερη κοινότητα Ελλήνων Software και Application προγραμματιστών με εξειδίκευση στις πλατφόρμες και τις τεχνολογίες της Microsoft. Η «καρδιά» του dotNETZone.gr είναι το forum συζητήσεων όπου καθημερινά απαντώνται ερωτήσεις ποικίλων επιπέδων: Από πολύ «τεχνικές» και σχετικές με τον προγραμματισμό, μέχρι ερωτήσεις για εργασιακά και νομικά θέματα. Παράλληλα, δημοσιεύονται αγγελίες για προσφορά και εύρεση εργασίας. Σκοπός του dotNETZone.gr είναι να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη κοινότητα για το … «σινάφι» μας, όπου όσοι το επιθυμούν να μπορούν να έρχονται σε επαφή, να λύνουν τα προβλήματα τους και να ενημερώνονται.

Πολλά από τα μέλη μας έχουν λάβει τον τίτλο του Microsoft Most Valuable Professional (MVP) για την αφιλοκερδή προσφορά τους στην κοινότητα των Ελλήνων developers. Οι δραστηριότητες που έχουμε συμμετάσχει κατά καιρούς είναι πολλές. Κάνουμε παρουσιάσεις στα Microsoft DevDays, τα επίσημα events της Microsoft Hellas, συμμετέχουμε ως subject matter experts στα Athens Startup Weekends, γράφουμε άρθρα για περιοδικά του χώρου, έχουμε κάνει εκπομπές σε web radio, έχουμε συνεργαστεί με τον ακαδημαϊκό χώρο αλλά και συμμετέχουμε ενεργά σε κάθε major launch προϊόντος της Microsoft, από το Visual Studio 2005, μέχρι τα Windows 7 και το Visual Studio 2010. Επίσης, έχει καθιερωθεί πλέον η Ελληνική αποστολή στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τεχνικό event, την TechEd, κατά τη διάρκεια της οποίας πολλά από τα μέλη μας απασχολούνται στα περίπτερα ως «Experts» ή ως βοηθοί στα Hands-On-Labs.

Μήπως ξέρετε τον Ζαχαρία; Εξέχον μέλος του dotNETZone.gr είναι ο πολύπαθος developer Ζαχαρίας Δεντοφτιάχνω και οι περιπέτειές του στο εργασιακό σύμπαν της εταιρείας Τρία Κιλά Κώδικα ΑΕ. Θα βρείτε το blog του στο dotNETZone.gr.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ: Πέρα από την ομαλή λειτουργία των forum, οργανώνουμε μηνιαία «Community Events», δηλαδή τεχνικές παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου. Με θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος: Hot και Beta τεχνολογίες, θέματα που δε γνωρίζουμε καλά και ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε, όλα αυτά έχουν τη θέση τους στα events μας. O καθένας μας προσφέρει τις ειδικές γνώσεις του, για να βρισκόμαστε οι υπόλοιποι σε τεχνική «φόρμα». Μετά το κάθε event (λένε ότι είναι απλά η αφορμή) ακολουθεί μπυροποσία(!) όπου συνεχίζεται η κουβέντα.

Το 2009 ξεκινήσαμε τις εκδηλώσεις διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία την ημερίδα «Architect Days - Reconnecting Computers with Business» με ομιλητές τον Udi Dahan, τον Διομήδη Σπινέλλη και τη Νατάσα Μανουσοπούλου.

Το 2010 το Dev απόκτησε το ITPro Connections του και με νέες δυνάμεις παρουσίασε ένα διήμερο με 4 παράλληλα tracks πάνω σε όλες τις τεχνολογίες που μας ενδιαφέρουν και απίθανα δώρα. Μία τρομερή επιτυχία με αναγνώριση από εσάς τους συμμετέχοντες αλλά και τις εταιρείες του κλάδου…

…Με στόχο το ‘κάθε φέτος και καλύτερα’ και με τη δική σας συμμετοχή, αγάπη και υποστήριξη, φτάσαμε έτσι και στο φετινό ITPRODEV CONNECTIONS 14.

 

 

 
Καλάθι Αγόρων

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.