Η βαρέλα είναι εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη. Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος. Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και το χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος.
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Ισχύς 25W
Τροφοδοσία 220v/50hz
Στροφές 27rpm/min
Διαστάσεις 620x307x465mm